top of page

BLOGI

Valoa kohti!Vuosi 2022 on avannut oven kohti uutta.

Elämä antaa ja elämä ottaa meille jokaiselle vuorollaan.

Monta vuotta valmensin itseäni uutta kohti. Monesti sanotaan, että ole kärsivällinen niin saat. Minun luonteellani se oli välillä tosi vaikeaa.


Olen kuullut myös sanonnan, että asioita tapahtuu, kun olet valmis siihen. On hetkiä jolloin tuntuu ettei mikään onnistu ja on vaikeaa.

Kaikella on kuitenkin tarkoituksensa. Vastoinkäymisten tarkoitus on valmentaa meitä kohti tulevia asioita.

Aina suunta ei ole ihan selvä, mutta se kyllä selkenee kun sen aika on. Joskus myös teemme asioita, jotka eivät viekään haluttuun suuntaan. Silti niilläkin on tarkoituksensa.


Moni on kokenut vastoinkäymisiä varsinkin pandemian vuoksi ja kärsinyt taloudellisesti.

Joillain terveys on ollut asia, joka ei olekaan ollut itsestäänselvyys.

Terveys ei ole kenellekään itsestäänselviö. Täytyy muistaa olla kiitollinen asioista.

Täytyy myös tehdä asioita terveytensä eteen. Omilla valinnoilla on tärkein rooli.

Arvomaailmojaan on hyvä miettiä ajoittain.Olen työskennellyt terveydenhuollossa niin pitkään, että välillä mietin onko muuta vaihtoehtoa olemassakaan. Silti koin koko ajan tunnetta, että tulen tekemään muutakin. Sanoin aina tutuilleni, että tämä ei ole ainoa asia mitä haluan elämässäni tehdä.


Koen nyt, että on aika tehdä muutoksia ja jättää se taakseni . Olen terveydenhuollon ammattilainen ja vaikka nyt siirryn syrjään hoitajan työstä en koe, että harmittaisi.

Olen saanut valtavan kokemuksen noilta vuosilta ja olen se ihminen mikä olen nyt kaikkien vuosien noiden kokemusten ja vuosien jälkeen. Ne kulkevat mukanani aina.

Käytän nyt kaikkea tuota omaksumaani terveyspuolta sekä hyvinvointialan kokemustani ja koulutustani ja lähden tekemään sitä mikä tuntuu minusta oikealle ja missä voin itse vaikuttaa suoraan jaksamiseen ja terveyteen sekä hyvinvointiin.
Väsyin oravanpyörään, jossa olin vain ratas muiden joukossa. Päivästä toiseen samat rutiinit ja kuitenkin koin koko ajan tunnetta, että en saa tästä työstä enää irti sitä mitä parhaimmillaan voisin olla ja saada.

Toivon ,että hoitoalalle saataisiin tukea ja ennenkaikkea arvostusta riittävästi. Tällä hetkellä puheet ovat isommat kuin teot.


Lähden kohti uusia haasteita ja hyppään kohti tuntematonta.

Muutos on aina mahdollisuus!


Moni saattaa miettiä miten uskallan tehdä tällaisia ratkaisuja tällaisessa maailman tilanteessa. Välillä mietin sitä itsekin, mutta minulla on niin vahva tunne siitä, että nyt on aika tehdä isoja päätöksiä, joten aion kuunnella itseäni tässä asiassa. Joskus on oltava rohkea ja otettava riskejä.

Jos mikään ei muutu, mikään ei muutu sanonta pitää paikkansa. Jos teet aina samoja asioita, tulet saamaan aina samoja asioita.

Kuitenkin meillä jokaisella on valtava voimavara käytössämme, jos löydämme sen ja kohdistamme sen oikeisiin asiohin vain taivas on rajana.

"Luovuus ja intuitio ovat kuin sisäistä tulta. Jotta se voi kasvaa, sille tulee antaa tilaa hengittää. Se on tuli, joka ei koskaan sammu, mutta sen roihu voi muuttaa maailmaa."

Nämä sanat jäivät mieleeni eräästä kirjasta jota luin. Edellisessä työssäni koin etten voi olla luova tai tehdä asioita kuten haluaisin. Ain oli isompi instanssi vastassa ja byrokratian rattaat, jotka ovat hitaat ja vaivalloiset. Mietin etten voi olla seuraavia 20 vuotta enää tällaisessa työssä, mikä tukahduttaa oman luovuuteni.

Toki tiesin, että ihmisten auttaminen on se asia mikä on sisäänrakennettu minuun, joten on luonnollista, että jatkossakin tulen auttamaan ihmisiä.

Hyppään siis turvallisuus alueeltani ja lähden kokopäiväiseksi hyvinvointialan yrittäjäksi. Teen sen vaikka pelottaa. Uskon, että muutos on kuin vesi, se soljuu esteiden läpi.


Olen lähtemässä yrittäjäksi Kuopion Hypoxi studiolle, jossa myyn Hypoxi palveluita, mutta samalla myös muita hyvinvointialan palveluita. Uskon vahvasti, että me kaikki tarvitsemme hyvinvointia sekä keholle, että mielelle. Näihin asioihin aion tulevaisuudessa keskittyä. Alussa on ilmainen konsultaatio ja tutustumiskäynti, jolloin saat kokeille laitteita.Tämä liiketoiminta tuli eteeni, koska edellinen yrittäjä joutui sairastumisen vuoksi luopumaan yrityksestään ja pohdin pitkään uskaltaisinko nyt tehdä ratkaisuni. Jollain tavoin tiesin sydämessäni, että nyt on se tilaisuus, jota olen odottanut pitkään.

Aion antaa yritykselle sydämeni pohjasta hyvää energiaa ja sitä samaa energiaa myös kaikille asiakkailleni.


"Älä ikinä asetu muiden ihmisten asettamaan muottiin"

Olin kirjoittanut viime vuoden kalenteriini, että sanon KYLLÄ hyvinvoinnille, terveydelle, taloudelliselle vapaudelle, rakkaudelle, uusille innostaville asioille ja ystäville.

Päästän irti kateudesta ja vertailusta, vanhasta työstä, joka ei tuo enää iloa ja huonoista ihmissuhteista. Nämä samat asiat sanon myös tämän vuoden alkaessa. Irtipäästäminen on joskus vaikeaa, mutta myös asia, joka on joskus pakko tehdä päästäkseen eteenpäin elämässään. Päästän irti nyt vanhasta työstäni. Ikävä tulee työkavereitani, mutta kukaan ei katoa kuitenkaan mihinkään ja elämä tuo eteeni ne asiat, jotka on tarkoitettu. Toivon onnea ja menestystä valitsemallani tiellä!

Hei hei oravanpyörä ja tervetuloa minun elämäni 2022 ja kaikki tulevat vuodet eteenpäin!

Valo loistaa kirkaampana, menemme siis valoa kohti.

0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page