top of page

BLOGI

Uusi vuosi ja uudet tuulet!

Updated: Aug 27, 2020


Kohta vuosi vaihtuu jälleen kerran! On taas aika alkaa miettiä tulevan vuoden suunnitelmia ja ajatuksia.

Tietenkin toivomme kaikki onnea ja terveyttä uudelle tulevalle vuodellekin.

Olisi kiva jos se olisi vielä hitusen huipumpi kuin edeltäjänsä...


Kyllä minäkin toivon sitä, että olisin vielä lähempänä sitä tavoitettani mitä olen tavoitellut edellisen vuodenkin. Tavoitteita kannattaa olla!! Ehdottomasti!


Minä tein ”aarrekartankin” tämän menneen vuoden aikana ja uskokaa tai älkää, sieltä on asioita jo toteutunutkin...uskomatonta, mutta totta!Jos et usko mihinkään etkä tavoittele mitään, niin tuskin mitään tulet saamaankaan.


Vanha sanonta pitää paikkansa, sitä saat mitä tilaat. Se pätee myös siihen miten ajattelet muista. Jos olet aina negatiivinen ja ajattelet pahinta toisista ihmisistä, niin se kapsahtaa yleensä omaan nilkkaan melko varmasti. Parempi olla siis huutelematta yhtään mitään.

Aina voi toivoa kaikenlaista, joskus ne toiveet toteutuvatkin. Ei niin, että pessimisti ei pety!

Kauhea asenne minusta.

Tästä päästäänkin sitten tähän liikunnan maailmaan.


Jokapaikasta toitotetaan tuutin täydeltä uusia treenijuttuja ja dieettejä... viidakko on melkoinen.

Jos olisin itse etsimässä sieltä viidakosta apua ongelmiin, niin olisipa se aika vaikeaa. Mistä ihmeestä voit tietää mikä juttu on juuri sinua varten tai mikä toimisi parhaiten minulle?

Ihmiset ovat yksilöitä ja asia on juurikin niin, että vaikka jostakusta joku asia olisi aivan huippu hänelle, niin sinulle se ei välttämättä olekaan sitä.

Joku tykkää netti treeneistä ja toinen ei saa niistä otetta millään.


Siksi onkin hyvä, että tarjontaa myös on moneen makuun. Jokainen varmasti löytää sen etsimänsä sieltä.Sen verran voisin sanoa itsestäni, että minä tykkään tehdä ihmisten kanssa töitä. En voisi kuvitellakaan olevani pelkän netti treenin kanssa tekemisissä.

Sekin voi olla tulevaisuudessa yksi vaihtoehto, mutta tällä hetkellä ihmisten kanssa oleminen on minulle tärkeämpää. Koneella istumme muutenkin jo liikaa, joten läsnäolo on tärkeää.


Tykkään myös itse liikunnasta, monipuolisesta sellaisesta ja haluan omalla esimerkillä näyttää, että ikä ei ole este vaan on entistä tärkeämpää iän myötä alkaa huolehtia itsestään. Silloin jos koskaan on aika tehdä asialla jotakin.

Ruokailujen suhteen olen rento ja suosin siinäkin monipuolisuutta. Ravinnon ei pitäisi olla stressin lähde vaan, niin että se sujuisi ongelmitta ja nauttisimme siitä pääosin.

Välillä pieni hurjastelu on paikallaan myös!


Toivoisin ettei kaikki aika menisi siihenkään, että etsimme kaupasta mitä ihmeellisempiä juttuja ruokailuun ja hifistelemme milloin milläkin hyönteisillä...se ei vain ole minunkaan juttuni.

Hyvä on olla paljon terveellisiä juttuja elämässä, mutta niiden ei ole tarkoitus hankaloittaa elämää. Vaan juurikin KEEP IT SIMPLE!

Ihanaa jos joku jaksaa punnita ruuat aina, sekään ei ole minun juttuni.

Tietenkin jos puhutaan oikein tiukista ruokavalioista, niin siellä sitten hifistellään kunnolla.

Mutta me normaali-ihmiset tuskin tarvitsemme puntaroida koko ajan jokaikistä suupalaamme.


Minä tykkään siitä, että saan ihmisiä voimaan paremmin ja innostumaan liikkumisesta sekä huomaamaan ravinnon merkityksen oikeasti. Haluan jakaa sitä ilosanomaa mielihyvin.


Olen luonteeltani sosiaalinen , impulsiivinen ja spontaani luonne. Tiedän, että kaikkia en miellytä, mutta niin ei ole tarkoituskaan!! Ne ihmiset ketkä tykkäävät hakeutuvat kyllä seuraani vapaaehtoisesti!!

Nautin saunomisesta ja uimisesta ja vesi minun suosikki elementtejäni. Vesi tasapainottaa tulista sieluani!


Tulen tulevana vuonnakin höyryämään fitlinen tuotteista! Ne ovat tuoneet minun elämääni niin paljon hyvää ja haluan jakaa sitä myös muille. Ottakaa se mahdollisuutena! Minäkin otin ja tartuin siihen ja sain hyvän olon!!

Spontaanius on minulle sellainen luonteenpiirre, että se aiheuttaa minulle välillä hyvää ja välillä pahaa. Silti se on osa minua ja sen kanssa on elettävä.

Valitan kanssaihmiseni tällainen tulen olemaan...


Aion rymistellä uuteen vuoteen vielä kovemmalla vauhdilla kuin edelliseen ja kysyn vielä sultakin haluutko mukaan? Vai jäätkö siihen vanhaan ”pas...kaan” makaamaan?

Olisiko aika tehdä se MUUTOS!!

Ihanaa kun olette olemassa, te ketkä tätä jaksoitte lukea!!Ihanaa uutta vuotta te kaikki muruset jotka tätä luette!!

0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page