top of page

BLOGI

Oravanpyörässäkö olemme?

Updated: Aug 27, 2020

Oletko koskaan miettinyt sitä, miksi toimimme arjessa niinkuin toimimme?Toistamme samoja juttuja ja pyörimme  osa siellä oravanpyörässä ja osa ehkä ei.

Hankimme rahaa elämiseen ja toistamme samoja juttuja päivästä toiseen.  Suurinosa ihmisistä tekee asioita, kun on vain pakko.  Mutta nautitaanko me niistä asioista mitä tehdään? Vai onko kaikki vain pakollista toistoa päivästä toiseen?

Aika kuluttavaa jos ei yhtään nauti tekemisistään.Sitten odotellaan eläkepäiviä vain tulevaksi, "että kyllä minä sitten kun jään eläkkeelle"... ja kyllä minä sitten kun... jne jne. 

Entä jos tekisit niitä asioita jo nyt etkä sitten vasta...?  Voi olla turhaa odotella sitä päivää, että sitten teen sitä tai tätä...ehkä sitä päivää ei koskaan tulekaan.

Miksi siis tuhlata aikaa sellaisen suunnitteluun mistä et voi olla varma ollenkaan?Toki unelmia pitää olla ja kaikkea ei ole tarkoitettukaan toteutettavaksi.

Mutta varmasti meillä jokaisella on joku haave, jonka haluat toteuttaa ja mieluiten pian. 

Minullakin on monta haavetta. Jos lakkaisin haaveilemasta, niin kuolisin pystyyn!


Miksi et eläisi juuri nyt ja tässä? Ja tee sitä mitä oikeasti haluat! Mieti sitä syvällä sisimmässäsi mitä sinä oikeasti haluat?
Joku voi sanoa, että kun ei ole rahaa toteuttaa kaikkea mitä haluaisi! Sekin voi olla totta, mutta olisiko silti mahdollisuutta pohtia asiaa ja miettiä voisiko sen tehdä mahdolliseksi?  Joskus asiat vain tapahtuvat, kun annat niiden tapahtua.

Jos olet kielteinen koko ajan , tuskin tulet saamaankaan mitään haluamaasi.

Joskus joudut hyppäämään epämukavuusalueellesi ja luopumaan jostakin, jotta pääset tavoitteeseesi.

Olen itsekin jo päässyt kokemaan siitä palasia. Välillä epäusko saattaa vallata mielen, mutta sitten palautan itseni siihen tilaan, että jokaisella on samat mahdollisuudet. On eri asia miten itse käytät niitä mahdollisuuksia. Asioilla on yleensä tapana järjestyä. Ja näin se yleensä meneekin...

Jos annamme toisten ihmisten sanella sen mitä SINÄ haluat, olemme aivan väärillä jäljillä. Vain sinä itse tiedät mikä sinut tekee onnelliseksi ja mitä elämältä haluat. 

0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page