top of page

BLOGI

Miksi muutosta ei tule?

Updated: Aug 27, 2020

Tämä kysymys on aika ajatuksia herättävä!


Yritetään kovasti, mutta ei päästä tavoitteeseen. .

Matkalla sinne tulee vastoinkäymisiä ja hidasteita ja saattaa olla, että into päästä tavoitteeseen hiipuu. Turhaudutaan ja luovutetaan matkan varrella. Kuulostaako tutulle?

ÄLÄ LUOVUTA!Toinen juttu on sitten se, että onko meillä sitä tavoitetta muutokselle? Onko se riittävän kiinnostava tai innostava se tavoite?

Jos sulla ei ole tavoitetta, et oikeasti tiedä mitä haluat?

Sitä kannattaa pohtia mitä sinä oikeasti haluat? Mikä se on se juttu?

Se voi olla vaikka puolen vuoden päästä saavutettava asia tai se voi olla joku kisa mihin tähtäät. Tai se voi olla se, että saat jokaiseen päivään hetken omaan hyvinvointiin.

Onko sulla motivaatiota siihen riittävästi?

Jos motivaatio on hukassa, niin lue tai kuuntele jotain sellaista mikä motivoi sinua. Älä jää "rypemään" sellaiseen tilaan joka on negatiivista.

Muistuta itseäsi siitä miksi haluat jotain, kun tulee ne hetket jolloin epäilet itseäsi.

Ota pieniä askelia muutosta kohti. Ei sun tarvii tehdä kaikkea kerralla eikä sun tarvii tehdä sitä yksin! Pyydä apua!

Yksi asia vielä miksi muutosta ei tule on se, että jäät odottamaan jotain? Et tee mitään sen eteen.

Voi olla ettei sinulla ole selkeä tieto oikeasti siitä mitä haluat.

Pistä se ylös ja lue se ääneen!

Jos tavoite ei kiinnosta sinua et tule pyrkimään siihen.


Ei se helppoa ole! Se on varmaa.

Uskalla ottaa niitä askelia kohti tavoitettasi. Joudut ehkä luopumaan jostain matkan varrella, mutta saat varmasti jotain parempaa tilalle. Esimerkiksi vaikka painon pudotuksessa joudut luopumaan herkuista tai ainakin vähentämään niitä. Tilalle saat paremmat yöunet ja paremman olon.


Kuuntelin itse tässä taannoin Eveliina Tistelgrenin podcastia ja tämä nuoren urheilijan tarina on hyvä esimerkki siitä ettei se todellakaan ole helppoa se miten pääset tavoitteeseen.

Silti sinne voi päästä. Se vaatii uhrauksia ja myös sen ettet kuuntele aina sitä mitä muut sanovat. Ainoastaan sinä itse päätät ja tiedät mikä sinulle on hyvästä. Sillä toisella ihmisellä ei ole samat tavoitteet kuin sinulla on.

Sinä pystyt siihen! Usko itseesi ja kirjoita sun tavoite ylös. Kaikilla meillä on heikot hetkemme ja otamme takapakkia, mutta älä silti luovuta. Palaa rutiineihin pian.


Tämä koskettaa varsinkin hyvinvointia.

Iän myötä niitä haasteita tulee vain enemmän. Mut mieti sitä miten haluat elää vaikka 80-vuotiaana? Missä kunnossa haluat olla silloin?


Ole myös armollinen itsellesi ja PYYDÄ SITÄ APUA!No mitä jos epäonnistun? Älä jää miettimään sitä. Vaan yritä uudelleen ja uudelleen.

Kyllä sinä pystyt. Usko siihen.

Haluatko, että vuosien päästä tämä ajatus pyörii mielessäsi > miksi en tehnyt sitä? Miksi en yrittänyt? Miksi valitsin helpoimman tien?

Eniten kadutaan niitä asioita mitä emme tehneet. Ei ne virheet tai kömmähdykset ole silloin mielessä vaan se, että miksi en tehnyt sitä!0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page