top of page

BLOGI

Mikä sinua piristää?

Updated: Aug 27, 2020

Mikä sinua piristää?

Mikä olisi se juttu mikä piristää päivääsi?

Minulle se on ainakin se, että aurinko paistaa täällä pohjolassakin, luonto herää talven jälkeen kukkaan, mieltä lämmittää, kun näkee iloisen naaman tai kuulee hyviä vitsejä. Se, että ihmiset "heräävät" pitkän pimeän jälkeen eloon...

Nyt onkin ollut aivan huippu kelit kesän aloitukseen.

 Siitä tulee väistämättä hyvälle tuulelle. Myös joku iloinen yllätys saa hyvän mielen aikaan.

Samoin mieltä lämmittävät sanat joltakin. Tai rakkaan ihmisen halaus ja aivan pienet teot tai sanat.

Minusta arkiset pienet asiat voivat olla se päivän pelastus. 

Sekin piristää ja saa hyvän mielen, jos voin tuottaa jollekin ihmiselle hyvän mielen tai saada jotakin kivaa aikaiseksi.

Lomailu saa piristymään todellakin ,olipa se loma lähellä tai kaukana. Nyt keväällä käväisimme Lontoossa ja vaikka kelit eivät siellä meitä suosineet, niin mieli oli silti iloinen ja nautti siitä, että näkee ihmisiä ympärillä ja on kaikenlaista uutta nähtävää. Lontoo oli myös ollut pitkään sellainen haave ja se sai hyvälle mielelle, koska haaveista voi tulla totta. Täytyy vain hiukan tehdä töitä niiden eteen.Liikunta,  luonto ja ulkoilu ovat myös erittäin tärkeitä asioita itselleni joista saan voimaa. 

Jos näen vain negatiivisuutta ympärilläni, niin se alkaa syödä sisältäpäin ja saa voimaan pahoin pidemmän päälle.

 Itse pyrin  pois negatiivisuudesta ja en halua myöskään sellaisia ihmisiä ympärilleni, jotka latistavat tai keksivät kaikesta huonoa sanottavaa!  Se syö aivan liikaa energiaa ja vie myös itseltä sen positiivisuuden jos kuulet koko ajan valitusta jostakin.

 Samalla tällaiset ihmiset myös vievät kaiken toivon siitä, että sinulla voisi olla jotakin annettavaa tai saatikka jos haluaisit luoda jotakin uutta. Siitä keksitään heti negatiiviset asiat ja lytätään kumoon.

Auts... sitä en itselleni ainakaan halua ja onneksi oma intuitio yleensä kertoo mihin seuraan haluan lähteä.Minua piristää koirani ihana iloinen tervehdys, kun tulen kotiin. Se on aina iloinen nähdessään minut :)

Samoin piristää, kun kuulen pitkästä aikaa jostakin vanhasta ystävästäni. 

Olen niin iloinen siitä , että minulla on aivan ihania ystäviä jotka piristävät, saavat hyvälle mielelle. Kannustavat ja saavat uskomaan asioihin vaikka välillä itsekin on vaikeaa uskoa.

Samoin se, että sinulla on vierelläsi sellainen ihminen joka kannustaa ja jaksaa niitä huonojakin päiviä. Ymmärtää sinua vaikkei kukaan muu ymmärtäisi.

Viikonloppuna oli kannustava koulutustapahtuma Oulussa, josta ammensi taas voimaa tulevaan. On niin mukava olla positiivisten ihmisten ympäröimänä, jotka eivät todellakaan sano sitä sanaa, että oletpa sä pöljä? (tai ehkä sisäpiirin vitsinä voisi sanoa, että olenpa siis pöljä)... Hiukan pöljä pitää ollakin, ei ole niin tylsää silloin.


Liikunnan voima on myös oikeasti aika iso piristäjä, vaikka monesti on vaikea lähteä liikkeelle, mutta kun saat sen itsestäsi irti niin voi mikä tunne, kun olet tehnyt sen treenin tai käynyt lenkin ulkona.

Liikunta on lääke ja se todella on sitä. 

Olemme todella hyviä keksimään selityksiä sille miksi emme voisi liikkua millään lailla...

Joitakin piristää se kahvikupponen (itse en juo kahvia lainkaan)

Itselleni piristävä ja lisää keskittymistä antava juoma on Activize. B-vitamiineja ja luontaista kofeiinia sisältävä juoma. Patentoitu koostumus on myös "salaisuus", joka lisää hapenottokykyä. Monen urheilijan suosikki tuote myös.


Joskus se on kiireetön hetki vaikka  teekupillisen kanssa. 

Mikä ihana hetki, kun saat istahtaa ja nauttia sen hetken aivan kaikin aistein.

Se hyvä mitä lähetät universumiin puhtaasti antamisen ilosta, palautuu sinulle moninkertaisesti takaisin.

Vuosien myötä olen alkanut entistä enemmän miettiä sitä mikä saa minut hyvälle tuulelle ja mistä saan virtaa.

Perhe, koti ja terveys ovat tärkeitä ja niistä ammennetaan voimaa arkeen.

Oma jaksaminen on äärettömän tärkeää, jotta päivät eivät ihan puuroudu.

On myös hyvä tarkastella välillä niitä arvoja miksi ja mitä teen ja minkä takia.

0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page