top of page

BLOGI

Hypoxia elämään!Nyt ollaan jo kevään kynnyksellä ja elämä yrittäjänä on alkanut helmikuussa aika vauhdikkaasti.

Paljon asioita yhtäaikaa omaksuttavaksi ja järjestettäväksi. Olen ollut aika kiireinen ja stressiä on ollut ilmassa, mutta nyt näyttää jo valoisammalle.

Toki maailman tilanne ei ole yhtä valoisa. Isot murheet maailmassa. Se kaikki heijastuu tietenkin myös kaikkien meidän elämään.

Olen yrittänyt olla liikaa miettimättä maailman huolia, mutta nyt se kuitenkin pääsee enemmän iholle kuin yleensä. Koskettaa läheltä. Kaikki sympatiat Ukrainalle.


Toisen yrittäjän elämää sivusta seuranneena, tiesinkin jo asioita mitä tulen kohtaamaan. Nyt ne kaikki vain tulivat kerralla järjestettäviksi ja opeteltaviksi. Nyt lisänä vielä huoli tulevaisuudesta eri tavalla.

Nyt voin kuitenkin sanoa jo, että selvisin aika monesta asiasta ja on voittaja fiilis sen suhteen.

Ihminen kykenee yllättäviin asioihin, kun sitä vaaditaan. Koskaan ei pidä aliarvioida osaamistaan.


Halusin kertoa myös lisää mitä tämä paljon puhuttu Hypoxi on.

Hypoxissa itsekin käyneenä tiesin itse mitä se on, mutta monelle asia on vielä pimennossa.

Se pitää itse kokea, jotta tiedät miten tehokasta se on.
Hypoxi on lähtöisin Itävaltallasta urheilulääkärin toimesta. Hän oli halunnu aikoinaan kohdentaa rasvanpolton varsinkin naisille ongelma alueisiin. Myös miehet hyötyvät hoidosta. Hän valmensi urheilijoita ja halusi tuoda maksimaalisen hyödyn suoritukseen.Ja koska palautuminen on huomattavan paljon tehokkaampaa Hypoxin avulla, pystyy urheilija tehokkaammin harjoittelemaan.


Yleisesti rasvan polttaminen tietyiltä alueilta on vaikeaa. Hypoxilla kuitenkin pystytään kohdentamaan rasvanpoltto juurikin pepun, vatsan ja reisien alueelle. Nämä alueet ovat yleisesti naisille ongelmallisia. Usein paino lähtee vääristä paikoista, ei sieltä mistä haluttaisiin sen lähtevän.

Tällä menetelmällä kohdennetaan rasvan poltto luonnollisesti yli-alipaineen avulla, kevyellä liikunnalla ja ruokavalion avulla juurikin sinne mihin halutaan. Tulokset puhuvat puolestaan.

Yhä useampi hakeutuu uudelleen Hypoxiin saamiensa tulosten jälkeen. Julkisuuden henkilöistä moni on kokenut Hypoxin.

Lisäksi se soveltuu melkeinpä kaikenikäisille. Siitä on hyötyä verenkierrolle ja lymfajärjestelmälle.

Hypoxia hyödynnetään myös leikkausten jälkeisissä hoidoissa kuntoutuksessa. On saatu todella hyviä tuloksia paranemisessa. Nestekierto paranee ja tällöin kudokset saavat tarvitsemansa ravinteet tehokkaamin käyttöönsä.

Samoin iho-ja selluliitti ongelmiin on saatu hyviä tuloksia.

Kun verenkierto paranee, myös rasvasolut sieltä liikkuvat paremmin. Alipaine avaa kudosta, jolloin nestekierto ja verenkierto pääsee virtaamaan paremmin. Iho saa paremmin happea ja ravinteita, kun ääreisverenkierto toimii paremmin. Solut uusiutuvat aktiivisesti ja tämä vaikuttaa ihon kimmoisuuteen.


Hypoxia käytetään siis myös palautusharjoitteluun. Se auttaa lihaksia palautumaan kevyen harjoittelun ja vaihtelevan ilmanpaineen yhdistelmällä. Tämän ansioista palautuminen on nopeampaa ja tehokkaampaa. Treenejä voi näin tiivistää ja tehostaa. Tämä auttaa parantamaan suorituskykyä.

Hypoxi takaa näkyvät, mitattavat tulokset jo 4 viikossa. Harjoittelu tapahtuu pääsääntöisesti 3x viikossa. Ideaali 3-25 kg laihduttamiselle. Toki yksilöllisyys ja tavoite on huomioitava ajassa, jossa halutaan muutoksia. On olemassa kuukauden intensiivinen jakso ja sen lisänä pidempiä jaksoja, joilla päästään jo isoihin tuloksiin ajan kanssa. Sen lisäksi voit halutessasi ottaa pelkän rasvan poltto jakson, mutta yleisesti hyödyllisin ja suosituin on ns. yhdistelmä hoito, jossa on kaksi vaihetta.

Ensin lymfapuku ja sen jälkeen 30min rasvanpoltto paineistetuilla pyörillä tai vacunaut puvussa juoksumatolla. Jokaiselle katsotaan sopiva jakso. Naisille yleisin on kuitenkin yhdistelmä jakso.

Hypoxi jaksolla ei suositella muutoin liian kovatehoista liikuntaa. Toki se täydentää kuntosaliharjoittelua, mutta harjoittelu jakson aikana olisi suotuisaa olla kevyempää.


Hypoxi on terveellinen menetelmä ja vaihtoehto rasvaimulle. Esteettisten hyötyjen lisäksi auttaa pääsemään eroon epäterveellisestä vatsan-ja lantionseudun rasvasta eli viskeriaalirasvasta. Olosi on kevyempi ja vaatteesi solahtavat mukavasti päällesi.


Erään asiakkaan kommentti : " olin jo luopumassa vanhoista vaatteistani, koska ne kiristivät ja tuntuivat pieniltä, mutta kun aloitin Hypoxi jakson ja sovitin niitä uudelleen, ne tuntuivatkin sopivammilta päälle jo parin ensimmäisen Hypoxi viikon jälkeen"...

Toisen asiakkaan kommentti : " oloni on kuin uudesti syntynyt ja en tunne turvotusta mitä ennen oli, nukun lisäksi yöni paremmin"...

Kolmas asiakas " jatkan tätä aivan varmasti taas uudelleen, koska mistään muusta en saa niin hyviä tuloksia ja olen kokeillut aivan kaikkea liikuntaa"...

Hypoxissa yhdistyvät kevyt harjoittelu, ali-ylipaineen vaihtelu ja ruokavalio. Näihin kaikkiin saat selkeät ohjeet. Esimerkiksi ruokailua seuraillaan viikottain, koska käyt useasti. Näin olet tiukassa seurannassa ja sinulla on myös ohjaajan tuki koko jaksosi ajan. Voit aina kysyä ongelmista.

Tuloksia seurataan mittojen avulla ja toki kun ajanvaraukset ovat tiukasti jo ylhäällä, ei tule lipsuttua omasta hyvinvoinnistaan, vaan pysyt ruodussa!

Usein yksin liikkumaan lähteminenkin voi olla vaikeaa ja jos ei ole aikataulua tai kaveria patistamassa voi yksin tekeminen olla vaikeaa. Lisäksi se, että sinulla on seuranta jakson aikana, se auttaa sinua pysymään tavoitteessasi paremmin.


Jos yhtään mietit pitäisikö kokeilla, tilaa ihmeessä aikasi ilmaiseen konsultaatioon ja koe itse miltä se tuntuu. Kevät on kiireistä aikaa, joten kannattaa varailla aikaa ajoissa.

Nähdään :)Recent Posts

See All

Comments


bottom of page